Få professionel hjælp til rengøring af kontor 

Kontorrengøring der betaler sig

Har I brug for at få professionel hjælp til at få gjort rent på kontoret, og leder I derfor efter en fast samarbejdspartner, der kan varetage opgaven? Så er I kommet til det helt rette sted.

Hos JKJ Rengøring & Vinduespolering tilbyder vi professionel og effektiv kontorrengøring til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder vores services til mange forskellige erhvervskunder i Aarhus, Skanderborg, Brabrand og Tilst samt flere andre omkringliggende områder.

Hvad dækker vores erhvervsrengøring over?

Vores erhvervsrengøring dækker blandt andet over komplet kontorrengøring samt vinduespudsning- og polering fra dygtige vinduespudser.

Vi ved, at det kan være tidskrævende at sætte nye folk ind i rengøringen samt selv at skulle stå for indkøb af redskaber og rengøringsartikler – og at det er tid, der bliver taget fra andre vigtige opgaver, der skal løses for at kunne drive en virksomhed.

Da vi har mange års erfaring inden for branchen, kan I derfor trygt overlade alt dette til os.

Regelmæssig kontorrengøring giver et sundt arbejdsmiljø

Ud over at kontoret ser mere lækkert og indbydende ud efter en rengøring for både personale og kunder, så gør det også en rigtig stor forskel i forhold til det fysiske arbejdsmiljø. Ved at investere i grundig og regelmæssig kontorrengøring kan I blandt andet opnå: 

✓ Et sundere arbejdsmiljø og indeklima​

✓ Mindre sygefravær​

✓ Forbedret koncentration og effektivitet ​

Fast samarbejdspartner til rengøring af kontoret

Hos os er det muligt at få en fast aftale om kontorrengøring. Rengøring er, efter vores erfaring, meget individuel alt afhængigt af, hvad dit firma producerer, samt hvor mange medarbejdere og udefrakommende mennesker der færdes i lokalerne.

Nogle kan klare sig med en ugentlig rengøring, mens andre har behov for daglig rengøring af kontorlokalerne. Vi er altid meget fleksible i forhold til rengøringsintervaller, og vi tilretter os jeres ønsker og behov.

​Hvad koster kontorrengøring?

Det er meget individuelt fra kunde til kunde, hvor meget det koster at få udført professionel kontorrengøring af vores virksomhed. Det afhænger i særlig høj grad af virksomhedens individuelle ønsker og behov til, hvor ofte rengøringen skal udføres, og hvor omfattende rengøringen skal være.

Når vi giver et tilbud på kontorrengøring, sigter vi altid efter at ramme en pris, som holder gennemsnittet i løbet af et år. På den måde undgår I nemlig en ekstra regning for vinterhalvåret, når slud og salt sætter sine spor indenfor.

Vi kommer gerne forbi jeres adresse til en uforpligtende snak omkring jeres rengøringsbehov, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop den kontorrengøring, som matcher jeres ønsker og behov.

Hvis I vælger os til at stå for rengøringen, så vil vi udfærdige en kontrakt, hvor alle punkter bliver nedskrevet. På den måde sikrer vi en høj standard og et godt samarbejde.

Kontakt os og få beregnet en god pris på rengøring

Hvis I har nogle spørgsmål til os angående priser, muligheder, rengøringsartikler, redskaber, tidsintervaller eller andet, så skal I aldrig tøve med at tage kontakt til os. Vi står altid til rådighed med yderligere information eller et forslag til en fast aftale vedrørende kontorrengøring.

I kan med fordel ringe til os allerede i dag på telefon 50 92 82 99 eller sende os en e-mail til jkjrengoring@gmail.com. Så vender vi tilbage til jer så hurtigt som muligt med en besvarelse på jeres henvendelse eller et uforpligtende tilbud på en skræddersyet aftale.

Vi gør rent i mange forskellige kontorlokaler i blandt andet Aarhus, Tilst, Skanderborg og Brabrand samt flere andre steder. Skal vi også rengøre jeres lokaler?

Få klaret din polering og rengøring - kontakt os i dag​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​