Regelmæssig kontorrengøring giver et sundt arbejdsmiljø

Har I brug for hjælp til at få gjort rent på kontoret? Hos JKJ Rengøring & Vinduespolering tilbyder vi professionel og effektiv kontorrengøring til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder blandt andet rengøring, vinduespudsning og vinduespolering på arbejdspladser i Aarhus, Brabrand, Skanderborg og mange andre steder.

Vi ved, at det kan være tidskrævende at sætte nye folk ind i rengøringen samt selv stå for indkøb af redskaber og rengøringsartikler. Da vi har erfaring inden for branchen, kan I trygt overlade dette til os.

Udover at kontoret ser mere lækkert ud efter rengøring, gør det også en stor forskel i forhold til det fysiske arbejdsmiljø. I opnår et sundere arbejdsmiljø, mindre sygefravær, forbedret indeklima og meget mere. Der er altså kun fordele ved at få udført regelmæssig kontorrengøring.

Fast samarbejdspartner til rengøring af kontor

Hos os er det muligt at få en fast aftale om kontorrengøring. Rengøring er, efter vores erfaring, meget individuel – alt efter hvad dit firma producerer samt hvor mange medarbejdere og udefrakommende mennesker, der færdes i lokalerne. Nogen kan klare sig med en ugentlig rengøring, mens andre har behov for daglig rengøring af kontor. Vi er meget fleksible i forhold til intervaller, og vi tilretter os jeres ønsker og behov.

Hvad koster kontorrengøring?

Når vi giver et tilbud på kontorrengøring, sigter vi efter at ramme en pris, som holder gennemsnittet i løbet af et år. Sådan undgår I nemlig en ekstra regning for vinterhalvåret, når slud og salt sætter sine spor. Vi kommer gerne til en uforpligtende snak om jeres rengøringsbehov – og giver derefter en skræddersyet pris på netop jeres virksomhed.

Hvis I vælger os til at udføre kontorrengøring, vil der blive udfærdiget en kontrakt, hvor alle punkter bliver nedskrevet. Dermed sikrer vi en høj standard og et godt samarbejde.

Kontakt os og få en god pris på rengøring

Har I spørgsmål til priser, muligheder, rengøringsartikler, redskaber, tidsintervaller eller andet, skal I aldrig tøve med at kontakte os. Vi giver dig gerne yderligere information eller et forslag til en fast aftale om kontorrengøring.

Ring til os allerede i dag på telefon 50 92 82 99 eller send en e-mail til jkjrengoring@gmail.com. Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt.

Få klaret din polering og rengøring, kontakt os i dag​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​