​Vinduespudsning for privatpersoner til gode priser

Er du træt af at bruge din fritid på at pudse vinduerne, eller får du det slet ikke gjort? Så kan du med stor fordel tage kontakt til os hos JKJ Rengøring og Vinduespolering. Vi tilbyder professionel pudsning af vinduer for privatpersoner, og vi har mange års erfaring inden for området.

Siden 2008 har vi udført vinduespudsning, vinduespolering og kontorrengøring for private i Aarhus, Skanderborg, Brabrand og omegn, og vi går meget op i at overholde alle vores aftaler og sikre et professionelt resultat.

Vi tilbyder mange forskellige løsninger

Vinduespudsning er ikke bare vinduespudsning. Det gælder om at vælge den rette løsning ud fra de specifikke behov, så du kan få et flot resultat, uanset om du bor i hus, eller om du bor i en etageejendom. Derfor tilbyder vi blandt andet:

  • Almindelig vinduespudsning med skraber og sæbevand
  • Vinduespudsning fra lift
  • Pudsning af vinduer med et vandpoleringssystem
  • Vinduespudsning efter håndværkere
  • Rengøring af vindueskarme
  • Rengøring af gennemsigtige garagetage

Hvad koster vinduespudsning?

Vores priser på vinduespudsning varierer alt afhængigt af, hvor mange vinduer du skal have pudset, og om vi kan nå vinduerne med vores teleskopstang, eller om vi skal anvende en lift. Vores teleskopstang sikrer, at vi kan pudse vinduer i tredje sals højde uden brug af lift.

Vi er ikke den billigste vinduespudser, du kan finde, men vi oplever, at vores kunder altid vender tilbage til os, efter de har fået et billigere tilbud hos et andet firma, fordi vi gør vores arbejde bedre, og fordi vi holder, hvad vi lover. Det sparer dig både tid og penge i længden, og du slipper for besværet, der er forbundet med en dårlig udført vinduespudsning.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Hvis du kunne tænke dig en pris på vores vinduespudsning, er du meget velkommen til at kontakte os enten på telefon 50 92 82 99 eller e-mail jkjrengoring@gmail.com. Så udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig.​

Få klaret din polering og rengøring, kontakt os i dag​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​