Polering af vinduer til gode priser

Vinduespudsning for private og erhverv

​Trænger dine vinduer til at blive pudset, og har du ikke selv hverken tiden, lysten eller muligheden for at stå for arbejdet selv? Hvis du leder efter et professionelt firma, der kan varetage vinduespolering af dine kontorlokaler eller bolig, så er du kommet til det helt rette sted.

Hos JKJ Rengøring og Vinduespolering har vi stor erfaring med både vinduespudsning og kontorrengøring, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for vores kunder.

Vi henvender os både til private boligejere og erhvervskunder, der har brug for professionel hjælp fra en vinduespudser til rengøring af vinduerne. Vores kunder befinder sig i og omkring Aarhus, Brabrand, Tilst eller Skanderborg, eller det kan være i nogle af de andre omkringliggende områder.

Vælg mellem flere services

Vi kan tilbyde polering af vinduer i alle højder og ved svært fremkommelige vinkler. Blandt andet kan vi vaske vinduerne i helt op til tredje sals højde ved hjælp af teleskopstænger, og takket være vores fleksible udstyr kan vi komme ind i alle hjørner og kroge.

Derudover tilbyder vi også rengøring af gelænderglas, så glasset ved gelænderet altid ser pænt og præsentabelt ud for både kunder og medarbejdere.

Vi tilbyder en række forskellige services inden for vinduespolering. Her kan blandt andet nævnes:

  • Pudsning af vinduer fra lift
  • Vinduespudsning efter håndværkere
  • Rengøring af vindueskarme
  • Vinduespolering med omvendt osmose​
  • Vask af gennemsigtige garagetage
  • Solcellevask
  • Almindelig vinduespudsning med skraber og sæbevand​

Har du en opgave ud over det sædvanlige? Få en individuel løsning

​Hvis du har en opgave, der kræver en individuel løsning, så kan vi også sammensætte lige netop den løsning, der passer bedst til dine behov, ligesom vi blandt andet har gjort det i forbindelse med pudsning af regnbuen på kunstmuset AROS og Isbjerget på Aarhus Havn.

Vi har pudset vinduer for vores kunder siden 2008

Vi har siden 2008 udført vinduespudsning, vinduespolering og kontorrengøring for vores kunder, hvilket betyder, at vi har 13 års erfaring inden for vores fag. Samtidig går vi utroligt meget op i altid at overholde alle vores aftaler og ikke mindst at sikre et professionelt resultat. Det er derfor naturligvis også det, som du kan forvente, når du vælger at lade vores firma varetage din opgave.

Hvad koster vinduespudsning?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget det koster at få professionel hjælp til vinduespudsningen alt afhængigt af din opgaves omgang, og hvilket firma du vælger til at varetage opgaven.

Hos JKJ Rengøring og Vinduespolering tilbyder vi ganske konkurrencedygtige priser på vinduespolering, som dog varierer fra opgave til opgave alt afhængigt af, hvor mange vinduer du skal have pudset, og om vi kan nå vinduerne med vores teleskopstang, eller om vi skal anvende en lift i stedet for.

Kontakt os og hør mere om vores løsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om de løsninger, vi tilbyder inden for vinduespudsning- og polering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan enten ringe til os på telefon 50 92 82 99 for en uforpligtende dialog, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail jkjrengoring@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden.

Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Få klaret din polering og rengøring - kontakt os i dag​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​