Skal du have vasket vinduer i Midtjylland?

- Derfor skal du vælge os.

JKJ rengøring og vinduespolering er ikke den billigste i Århus og omegn. Til gengæld oplever vi ofte, at kunder vender tilbage efter at have prøvet andre leverandører, fordi man kan stole på os og fordi vi gør vores arbejde ordentligt. Sådan sparer kunden både tid og penge i længden.

Siden 2008 har JKJ rengøring og vinduespolering været kundernes foretrukne vinduespudser i Århus og omegn.

Vi er din samarbejdspartner , hvad enten du er privatperson, større eller mindre virksomhed.

For kunder i Jylland tilbyder vi

Siden 2008 har JKJ rengøring og vinduespolering været kundernes foretrukne vinduespudser.

  • ​Almindelig vinduespudsning med sæbevand og skraber
  • ​Vinduespudsning med vandpoleringssystem
  • ​Vinduespudsning fra lift
  • ​Håndværkerpudsning efter klistermærker, maling, cement etc. på ruder i nybyggeri
  • ​Rengøring af karme
  • ​Bekæmpelse af edderkopper
  • ​Rengøring af gennemsigtige garagetage
  • Afrensning og forebyggelse af striber fra betonmure
  • Vinduespolering
  • Kontorrengøring

Takket være vores vandpoleringssystem og brugen af teleskopstænger, kan vi pudse vinduer helt op til 3. sal uden brug af lift.


Vi kommer hurtigere ind under skodder og ind til andre besværlige steder, fordi vinduespudsning gennem vandpolering foregår i helt rent vand, som er filtreret gennem omvendt osmose. Det betyder, at vandet kan tørre af sig selv på ruderne uden at efterlade aflejringer. Dermed kommer vi ind, hvor det nærmest er umuligt at pudse vinduer via den mere almindelige metode med sæbevand og skraber.

Kontrakt med os giver større tryghed

JK Rengøring og Vinduespolering har de faglige værktøjer, der sikrer et ordentlig stykke arbejde. Vi har kompetencerne og erfaringen.

Vi håndterer både mindre og meget store opgaver.

Typisk er proceduren, at vi kommer ud og kigger på dine vinduer. Derefter udarbejder vi et udførligt tilbud om hvordan og hvor mange gange årligt, dine vinduer skal vaskes. Hvis du accepterer tilbuddet, tegner vi en kontrakt.

Herfra behøver du ikke længere at bekymre dig om beskidte vinduer. Kontrakten sikrer også, at evt. skader, som vi forårsager dækkes af vores forsikring.

Hav tillid til din samarbejdsparter

I travle perioder og ved større opgaver anvender vi underleverandører. Det er lokale arbejdsfolk fra din omegn, som vi tidligere har samarbejdet med og står 100 pct. indenfor.

Ellers er vi kun to i firmaet, dvs. du taler direkte med ejerne, når du henvender dig til os.

På den måde sørger vi for, at du kan være tryk både, når det kommer til kvaliteten af vores arbejde og fx til udlevering af nøgler, som vi bruger, når vi skal pudse dine vinduer indvendigt.

Ved første øjekast er JKJ rengøring og vinduespolering ikke den billigste vinduespudser i Jylland. Alligevel oplever vi tit, at kunder, der blev fristet af et billigere tilbud, vender tilbage, simpelthen fordi vi gør arbejdet bedre – fordi vi holder, hvad vi lover – og fordi kunden sparer tid og penge i længden.

Du skal vælge JKJ rengøring og vinduespolering af samme grund.

Har du brug for en pålidelig vinduespudser i Århus eller omegn?

Ring allerede i dag på telefon: 50 92 82 99.

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​