Professionel vinduespolering for erhverv

Leder du efter et professionelt firma, der kan varetage vinduespolering af din erhvervsbygning eller dine kontorlokaler? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos JKJ Rengøring og Vinduespolering har vi stor erfaring inden for polering af vinduer, vinduespudsning og kontorrengøring, som vi udfører til konkurrencedygtige priser for forskellige former for erhvervskunder i Aarhus, Brabrand, Skanderborg og andre omkringliggende områder.

Vores services inden for vinduespolering

Vi tilbyder en række forskellige services inden for vinduespolering, herunder:

  • Vinduespolering med omvendt osmose
  • Vask af gennemsigtige garagetage
  • Solcellevask

Vi kan tilbyde vinduespolering i alle højder og ved svært fremkommelige vinker. Vi kan blandt andet vaske vinduerne i helt op til tredje sals højde ved hjælp af teleskopstænger, og takket være vores fleksible udstyr kan vi komme ind i alle hjørner og kroge.

Har du en opgave, der kræver en individuel løsning, så kan vi også udarbejde den løsning, der passer til dine behov, ligesom vi blandt andet har gjort det i forbindelse med pudsning af regnbuen på kunstmuseet AROS og Isbjerget på Aarhus Havn.

Derudover tilbyder vi også rengøring af gelænderglas, så glasset ved gelænderet kan se pænt og præsentabelt ud for både kunder og medarbejdere.

Kontakt os og hør mere om vores forskellige løsninger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores løsninger i forbindelse med vinduespolering, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på den poleringsløsning, som passer til din bygning, så er du meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 50 92 82 99 for en uforpligtende dialog, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail jkjrengoring@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at vende tilbage med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.​

Få klaret din polering og rengøring, kontakt os i dag​.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

JKJ Rengøring og Vinduespolering Tovhøjvej 12 • 8381 Tilst Telefon: 50928299​